Partners

Samen bereik je meer dan alleen. Monodisciplinair geeft problemen; multidisciplinair lost op en voorkomt. Een jurist, bioloog, akoestikus; iedereen is goed in zijn eigen vak.

Wij werken samen met deze experts uit de ruimtelijke ordening en milieu. Zo komen wij tot een integrale aanpak, waarbij situaties worden beschouwd vanuit alle invalshoeken en de input van de één nieuw perspectief biedt voor de ander en bereiken wij één gezamenlijke oplossing: de beste.

Lees meer >

Projecten

De projecten van Cleton & Com lopen uiteen van adviestrajecten tot complete procesmanagement. Hier vindt u een aantal projecten die wij recentelijk hebben uitgevoerd ter illustratie van onze unieke manier van werken.

Lees meer >

Kennis

“Boekenwijsheid met praktijkervaring”
Natuurlijk beheersen wij onze vakkennis, zijn wij juridisch specialist in ruimtelijke ordening, milieu en alles wat daarbij hoort, maar wat ons bijzonder maakt is onze praktijkervaring. Met de voeten in de klei, al meer dan 30 jaar.

In theorie werkt alles. Wij zorgen dat alles werkt in de praktijk, in de uitvoering en kijken verder naar ontwikkelingen, innovatieve én praktische oplossingen. Wij delen onze kennis en ervaring graag met u. Niet alleen als adviseurs, maar ook via cursussen, lezingen en incompanytraining.

Lees meer >

Diensten

Creatieve oplossingen; multidisciplinair en interactief.

Wij zorgen ervoor dat het lukt en over de dingen die niet kunnen zijn we eerlijk. Laat u niet verrassen.

Met onze snelle ‘Grip op locatie’ weet u precies waar u aan toe bent: u weet waar uw project botst met het bestemmingsplan en hoe u uw project slimmer kunt aanpakken.

Lees meer >

Over ons

"Verbinders, vertalers en probleemoplossers"

Film Cleton & Com

Lees meer >